Ondermijningsspecialisten.nl
 
"ondermijning, is een probleem van iedereen"


Onze diensten 

Lezingen en workshops

Ondermijning, uw organisatie heeft er mee te maken? U wilt uw personeel of bijvoorbeeld College van B&W, raadsleden, ondernemers of inwoners wegwijs maken in de aanpak van ondermijning? In overleg met u bereiden wij een lezing of workshop voor, geheel volgens uw wensen en behoeften. 

Trainingen 


Training: "Herken en erken signalen van ondermijning"

Ben je werkzaam in het publieke domein en wil je weten waar op te letten als het gaat om ondermijning? Dan is deze training zeker de moeite waard. Afhankelijk van de wensen kunnen wij een training aanbieden van 2 uur (signalen herkennen en erkennen) en 4 uur(signalen herkennen en erkennen, mogelijkheid om eigen zaken in te brengen en deze te bespreken). Deze trainingen geven we tot maximaal 20 personen per training, op uw eigen locatie of op een nader bepalen trainingslocatie in Nederland of Vlaamstalig België.  

Training: "Operationele aanpak van Ondermijning" 

Deze training verzorgen wij voor iedereen die te maken krijgt met de operationele aanpak van ondermijning. Deze op maat gemaakte training geven we voor groepen van 5-20 personen binnen uw organisatie. Afhankelijk van uw wensen wordt een meerdaagse training samengesteld. Vast onderdelen van de training zijn altijd: herkenen van signalen, verwerken en verrijken van signalen, projectgericht werken, interventie-mogelijkheden en juridische zaken. Tijdens deze training krijgen de cursisten inzicht in hoe om te gaan met ondermijning en de aanpak van ondermijning. Deze training wordt opgebouwd uit modules waarbij naar gelang de behoefte van u als klant gekeken wordt naar uw wensen. 


Training: "Bestuursrecht vs Strafrecht" 

De aanpak van ondermijning vraagt om samenwerking tussen verschillende diensten. De toezichthoudende instanties zoals gemeenten, provincies en landelijke overheid hebben te maken met bestuursrecht als het gaat om aanpakken van excessen. De opsporende instanties zoals, politie, douane, ISZW en Belastingdienst, hebben veelal te maken met strafrecht. Er zijn veel verschillen in beide vormen van recht. In deze training leren wij professionals de ins en outs over bestuursrecht en de toepassing hiervan in de aanpak van ondermijning. In deze 4 uur durende training is ook tijd en gelegenheid om eigen praktijkvoorbeelden in te brengen. Uiteraard beschikken wij ook over meer dan genoeg stof uit onze eigen praktijk. Deze training verzorgen we alleen in Nederland, dit vanwege de verschillen in recht met onze Zuiderburen.

Detachering

We kunnen ons voorstellen dat het voor u of uw organisatie een start te maken met de aanpak van ondermijning. We kennen allemaal voorbeelden van onprettige gebeurtenissen tegen ambtenaren die werden bedreigd etc. Om u of uw personeel "uit de wind" te houden vraagt het soms om externe expertise. Of bijvoorbeeld: de wil is er wel, maar waar te beginnen? 

Ondermijningsspecialisten.nl kan helpen om een project te laten slagen. Van beleid, uitvoering en juridische afhandeling, wij kunnen u helpen om ondermijning aan te pakken. Samen met u bespreken we graag de mogelijkheden voor samenwerking. Wij zijn beschikbaar op project- of uren basis. Onze ervaring wordt uw visitekaartje! 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn